Uw zorgadministratie bevat de basis voor uw boekhouding, uw financiën. Administratie die vanaf het eerste contact met uw cliënt begint. Een juiste registratie is cruciaal voor uw bedrijfsvoering, voor juiste en tijdige declaratie. Het vormt de basis voor een gezond bedrijf.

 

Administratieve werkdruk

De administratieve taken in de zorgsector zijn complex en arbeidsintensief. Het volgen van protocollen, het registreren van parameters voor verzekeraars, het volgen van het behandelplan van uw cliënt en het tijdig indienen van declaraties. Het vraagt veel van u als zorgprofessional.
Overheid en verzekeraars willen de regeldruk binnen de zorg verlagen, zodat er meer tijd beschikbaar is voor cliënten. Dat is nodig, maar zorgt er ook voor dat processen, formulieren en registratie-vereisten regelmatig wijzigen. Hoe houdt u dat allemaal bij?

Spark Zorgadministratie helpt u daarbij. Ook bij die arbeidsintensieve klussen, zoals het wijzigen van tarieven, codelijsten en patiëntmutaties. Wij zorgen dat het geregeld is. Uw zorgadministratie is up-to-date, zodat ook uw boekhouding de juiste informatie bevat. U kunt tijdig en juist declareren en u heeft meer tijd voor uw cliënten.
 

Wij kunnen u ondersteunen bij :

• Contracten en declaraties zorgverzekeraars
• Cliëntdossiers en afhandeling telefonische vragen
• Registraties en mutaties zorgsysteem
• Mutaties AGB, Vektis, tarieven
• Afwikkeling retourinformatie

 
 

Makkelijk alles in één

Spark is uw zorgadministrateur én boekhouder op afstand óf bij u op de praktijk. Het liefst nemen we al uw administratieve en financiële taken uit handen. Zo zijn wij maximaal betrokken en kunt u zich richten op uw cliënt. Voor zorgpraktijken bieden we een all-in-service. Praktisch, overzichtelijk en tegen een voordelig maandtarief.
Uiteraard kunt u ook kiezen voor alleen uw zorgadministratie of alleen uw boekhouding. Bekijk onze pakketten en tarieven.

Starten met een zorgpraktijk

Heeft u plannen om een eigen praktijk te starten? Laat u dan goed informeren over regelgeving, voorwaarden en andere vereisten. Hoe gaat u uw financiering regelen? Waar moet u zich registreren? Wat moet u in uw administratie vastleggen en wat zijn de eisen van de Belastingdienst? Als zelfstandig praktijkhouder dient u ook na te denken of u een keurmerk wenst en of u contracten gaat afsluiten met verzekeraars. Spark Zorgadministratie helpt u graag bij de start van uw praktijk.