Personeel levert u meer handen, meer tijd, meer cliënten. Maar ook meer verplichtingen. En vraagt om specifieke kennis, juiste toepassing van cao, pensioenregels, sociale verplichtingen en tijdige betaling. Uw personeel is uw belangrijkste kapitaal. Daar wilt u goed voor zorgen.

 

In goede handen

Met personeel in uw praktijk kunt u meer cliënten helpen, u kunt werkzaamheden beter verdelen en u kunt zich meer concentreren op uw taken als praktijkhouder. Maar personeel brengt automatisch ook verantwoordelijkheid met zich mee. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Het vereist kennis van wet- en regelgeving die uw medewerkers beschermen, maar ook u als werkgever. En met personeel ontstaat administratie. Pensioen, verzekeringen, contracten, enzovoort.

Bij Spark Zorgadministratie is uw personeels- en salarisadministratie in goede handen. We adviseren u over maatregelen bij aanname van personeel, we verzorgen de salarisspecificaties, berekenen de loonbelasting en zorgen dat u aan alle verplichtingen voldoet. Ook wanneer u werkt met ZZP-ers of waarnemers kunnen we u ondersteunen bij de contract-administratie.
 

We kunnen o.a. zorgen voor

• Beheer en mutaties personeelsdossiers
• Salarisspecificaties
• Toepassing cao en pensioenregels
• Mutaties pensioenfonds
• Aangifte loonbelasting
• ZZP- of detacheringscontracten
 
 

Personeel, partners, maatschap

Elk bedrijf doorloopt verschillende fases. Bij de start bent u aan het pionieren. U onderzoekt en ontdekt hoe u uw klanten kunt benaderen, wat hun behoeften zijn en hoe u daar met uw zorgaanbod het best op kunt aansluiten. Groeit uw praktijk dan is het belangrijk om gebruik te maken van goede systemen. Zodat u de kwaliteit van uw zorg kunt verantwoorden en uw inkomstenstroom kunt beheersen. Uw groei hangt af van uw ambities. Wilt u alleen blijven werken of met personeel? Wilt u samenwerken met een andere zorgprofessionals in bijvoorbeeld een maatschap?

In elke fase is het prettig om samen te werken met een administratiekantoor die bekend is met de zorgbranche. En die u kan adviseren over financiële consequenties of wettelijke verplichtingen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.