Bij Spark vinden we dat ondernemers vooral moeten doen waar ze goed in zijn. Administratie, financiën en fiscaliteiten zien wij als het fundament van een onderneming. Meebouwen aan dat fundament is onze passie.

 

Ondernemen vanuit passie

Ondernemen is werken vanuit passie. Bij Spark realiseren we ons dat ‘de administratie’ en ‘de financiën’ door veel ondernemers gezien wordt als sluitpost in het tijdsbudget. Omdat het moet. Pas wanneer cijfers bijdragen aan een goed inzicht en gebruikt worden voor sturingsinformatie, wordt de meerwaarde zichtbaar.
In de zorgsector is de administratieve werkdruk bijzonder hoog. Zo hoog dat zorgprofessionals aangeven dat dit ten koste gaat van de zorg die ze kunnen leveren. Zo hoog dat zorgprofessionals met minder plezier hun vak uitoefenen.

Het is onze missie om u inzicht te geven in uw cijfers en uw administratieve werkdruk te verlagen. Zodat u kunt werken aan de gezondheid van uw cliënt. En dat cijfers voor u gaan werken en bijdragen aan de gezondheid van uw bedrijf.
 

Waarom kiezen voor Spark Zorgadministratie?

Het overnemen van uw administratie en financiën zien wij niet als ‘uitbesteden’, maar als ‘samenwerken’. We investeren in een langdurige relatie met onze klanten door oprecht persoonlijk contact, betrokkenheid en door pro-actief mee te denken. Zorgen dat ‘de boekhouding geregeld is’ –in welke vorm dan ook- is zo vanzelfsprekend dat hieruit het vertrouwen ontstaat voor een optimale samenwerking.