Sandra en Elly

Spark Zorgadministratie en Spark Administratiekantoor wordt gerund door Sandra en Elly Vonk. Moeder Elly en dochter Sandra hebben jarenlange werkervaring in huis. Het kantoor werd opgericht in 1998 en verhuisde in 2008 van het westen des lands naar Collendoorn in de gemeente Hardenberg (Overijssel). De klanten van Spark zitten verspreid over heel Nederland.

Hart voor zorg

Sandra Vonk werkte als administrateur bij een aantal fysiotherapiepraktijken. Ze weet uit eigen ervaring hoe groot de uitdaging is voor zorgondernemers om een goede balans te vinden tussen het administratieve werk en hun primaire taak: zorg verlenen. Met Spark Zorgadministratie wil ze juist die ondernemers ondersteunen. Omdat zorgverleners voor ons allemaal belangrijk zijn.
 

Sandra Vonk

“Ondernemen is een uitdaging, maar ondernemen in de zorg zeker! Door de administratie uit handen te nemen zie je de rust weer terugkomen. En dat komt ten goede van de zorg voor de cliënt. Samen optrekken en werken aan de groei van een praktijk vind ik heerlijk.”

 
 
 
 
 
 

Elly Vonk

“Omdat we zo’n klein kantoor zijn hebben we altijd rechtstreeks contact met de ondernemers. Door jarenlang samen te werken weten we precies wat er speelt. We hebben klanten waar we al vanaf onze oprichting voor mogen werken. Dat maakt me trots.”