Geldzaken en zorg verlenen. Het levert altijd een soort spanningsveld. Toch is uw financiële administratie het fundament van uw praktijk. Een actueel inzicht in uw cijfers geeft u overzicht. Zo houdt u de regie op uw onderneming.

 

Ondernemen met vertrouwen

Als zorgprofessional ligt uw hart niet bij uw administratie. Het is nodig, maar niet uw favoriete taak. Nodig, want u wilt wel weten hoe u ervoor staat. Zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor investeringen en ontwikkelingen. Wanneer u kiest voor uitbesteden, wilt u een partner die met u meedenkt. Die weet wat er speelt in uw branche en u daarover kan adviseren.

Spark Zorgadministratie maakt werk van dat vertrouwen. Het gaat om u, om uw praktijk. We nemen u werk uit handen en geven u het financiële inzicht dat u nodig heeft. We informeren u over financiële wijzigingen die voor u van belang zijn. We ondernemen samen met u.
 

We kunnen o.a. zorgen voor

• Crediteuren, declaratie en verzending
• Debiteurenbeheer en incasso
• Bankzaken en betalingen
• Aangifte omzetbelasting
• Aangifte inkomstenbelasting (ook voor uw partner)
 
 

Makkelijk alles in één

Spark is uw zorgadministrateur én boekhouder op afstand óf bij u op de praktijk. Het liefst nemen we u al uw administratieve en financiële taken uit handen. Zo zijn wij maximaal betrokken en kunt u zich richten op uw cliënt. Voor zorgpraktijken bieden we een all-in-service. Praktisch, overzichtelijk en tegen een voordelig maandtarief. Uiteraard kunt u ook kiezen voor alleen uw zorgadministratie of alleen uw boekhouding. Bekijk onze pakketten en tarieven.